Rasiapakatut lihat
Uuniliha (Lapaa)Uuniliha (Etuselkä)SisäpaistiSika-nautajauhelihaSikajauhelihaKylkisiivu / KastikesiivutKarjalanpaistiPalapaisti / PaistisuikalePaistisuikale marinoituPorsaan sisäfileUlkofileleikeUlkofileleike marinoituNäläntappajaNäläntappaja marinoituGrillipihvi kinkusta naturelGrillipihvi kinkusta marinoituPorsaan kyljysPorsaan kyljys marinoituTalouskyljysTalouskyljys marinoituGrillikylkiGrillikylki marinoituGrillikylki pintamaustettuGrilliribsitGrilliribsit marinoituKeittoluutSilavaTuore PotkaPutkiluut
Makkarat
Makkaroiden pääraaka-aine on Hannulan tilan liha. Valmistuksessa käytämme mahdollisimman vähän lisäaineita. Makkaroiden lihapitoisuudet ovat 65%- jopa 130%.
Lauantai makkaraRetkilenkkiRetkilenkki irtoVieskan WurstiKäristemakkaraMaalaismaksamakkaraGrillimakkaraUunibotniaLuonnonsuolinakkiNakki dyno
Siivutetut tuotteet
Makkaroiden pääraaka-aine on Hannulan tilan liha. Valmistuksessa käytämme mahdollisimman vähän lisäaineita. Makkaroiden lihapitoisuudet ovat 65%- jopa 130%.
Siivutettu palvifileSiivutettu Ylikypsä kinkkuSiivutettu Naudan suolalihaSiivutettu Palvikassler